CASPER MARNIX

CASPER MARNIX Casper Antwerpen

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 56 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Casper Marnix. Meer weten? Ontdek meer

27 apr 2022 om 20:04 Super as always!
27 mrt 2022 om 18:00 Eten was er snel! Jammer genoeg heb ik niet de extra gerechten gekregen van de actie 1+1…en de porties waren ook heel klein voor de prijs die ik betaald heb. Jammer
22 feb 2022 om 14:28 Very delicious simple food. I ordered begian traditional dishes. Portions are not big but totaly OK for the price. Everything was very nicely packed with a personal note. Delivery time also OK. Thanks!
18 feb 2022 om 7:49 Super lekker!
17 feb 2022 om 15:22 Waw lekker
25 jan 2022 om 11:28 De potatoes waren vrij hard, droog en de saus ontbrak. Ook een ander deel van de bestelling zat er niet bij. Na contact met TakeAway wordt die vergoed maar het is wel vervelend als je op dit eten had gerekend.
22 jan 2022 om 19:02 Geen wedges bij het comfort combo menu! Als je stoofvlees apart besteld krijg je die erbij, met de combo niet! Volgens mij is dit een fout in het menu! Misschien eens nakijken….
21 jan 2022 om 0:28 Te kleine portie
6 dec 2021 om 9:32 Chilli sin carne was over so they sent another option, Thai curry, along with a sorry note and a desert. Unfortunately I hate curry... Maybe calling and asking what we prefer would have been the best option.
3 okt 2021 om 10:24 I am a fan! Always delicious and such a nice service.
17 sep 2021 om 19:23 Heel erg lekker
10 aug 2021 om 19:40 Lekker en snel bezorgd. maar voor de goede eters is het wel een kleine portie en bestel je er beter twee, wat het dan weer duur maakt!