CASPER ANTWERPEN

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 76 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Casper Antwerpen. Meer weten? Ontdek meer

13 sep 2022 om 15:19 Eten totaal niet lekker: uitgedroogd, rare smaak en al zeker geen mac&cheese te noemen.
10 sep 2022 om 23:10 Lovely food! Great Mac and cheese. Very friendly delivery girl
7 sep 2022 om 12:58 Very rude and bad behavior from manager, NOT RECOMMENDED8
1 sep 2022 om 15:01 Besteld om 10:50. Op de app stond dat ze om 12:15 kunnen leveren... Zijn er om 13:35 pas doorgekomen. Maw ik ben terug aan het werk en er staat hier nu een volle zak met eten die mag weggegooid worden. Ik wil mijn Geld terug !!!!
29 aug 2022 om 0:03 Vriendelijk dame aan de lijn gehad om te zeggen dat mijn bestelde gerecht niet beschikbaar was, en heb een heleboel lekkers in de plaats gekregen. De vol au vent met aardappel puree was een topper!! Ook de classic burger en wings waren heel lekker.
28 aug 2022 om 19:37 Super leker!!
26 aug 2022 om 20:13 Nog nooit eerder een soep gehad met zoveel balletjes… super! Doe zo voort! De pasta ‘s waren zeer lekker met verse ingrediënten.
26 aug 2022 om 17:01 De wings waren oke. Ben wel gewoon als ik wings bestel dat ik enkel het wings krijg en geen drumsticks. Boneless drums minder ,viel zwaar tegen. De wafel frietjes waren zacht en niet krokant . Het duurde een uur voor de bezorging hier was. Het eten
21 aug 2022 om 7:09 Bezorg tijd bleef maar langer worden na een half uur. Uiteindelijk zelf moeten bellen, ze zeiden geen bestelling te hebben ontvangen en waren niet vriendelijke genoeg om mij te helpen het op te lossen. Pas Na 1,5 uur kreeg in mijn bestelling
14 aug 2022 om 12:29 Heel lekkere salades en ruime porties
29 jul 2022 om 15:18 2 donuts en 2 burgers besteld, had niet verwacht zo lang er op te moeten wachten. De burgers waren wel lekker, niet wauw. De donuts kwamen uit de diepvries. Nog nooit zulke slechte donuts gehad en voor die prijs!
20 jul 2022 om 19:52 Top lasagne en moelleux